Hi, ik ben Danielle maar zeg maar Daan.
- 23 jaar jong en trotse eigenaar van DAAN grafisch ontwerp.
Ik ben geboren in een gezellig dorpje dat Driebruggen heet en sinds kort woon ik in een iets groter dorp, genaamd Bodegraven.
In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Grafische Vormgeving in Utrecht. Ik was uitgenodigd voor de versnelde opleiding en ben dat natuurlijk gaan doen. In die drie jaar verliefd geworden op het vak en alles daarom heen. Onwijs veel geleerd en twee hele toffe stageplekken gehad.

Sinds 2017 ben ik mijn passie voor ontwerpen aan het uitwerken tot een eigen bedrijf, genaamd DAAN grafisch ontwerp. Ik werk met veel plezier aan de opdrachten vanuit mijn eigen werkplek in Driebruggen. Daar ben ik maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te vinden. Deze werkplek heb ik sinds november 2017.
Waar ik naar streef is dat een ontwerp eigentijds, opvallend en vernieuwend moet zijn. De uitingen moeten aansluiten bij het bedrijf van de opdrachtgever. Kies je voor mij, dan kies je ook voor mijn manier van ontwerpen. Een strakke en moderne uitstraling, dat is echt terug te zien in mijn werk. 
Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en kan ik wat voor jou en je bedrijf betekenen? 
Neem contact met me op!